آشنایی با روابط عمومی::
روابط عمومی دانشگاه::
مدیریت و کارکنان::
آشنایی با دانشگاه صنعتی ::
فرم ها::
نشریات::
آلبوم عکس::
تلفن های دانشگاه::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::

:: تجلیل از بانوان نمونه محجبه در بین کارکنان دانشگاه صنعتی ارومیه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه
:: ویژه نامه یادبود آقایان فرید صراف زاده و دکتر سیامک سرمدی
:: دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی استان
:: معارفه حجت الاسلام والمسلمین امامی به عنوان مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان
:: هشتمین شماره از فصلنامه خبری دانشگاه صنعتی ارومیه منتشر شد
:: انعقاد و صدور قرارداد واگذاری اراضی دولتی سایت جهتلو به دانشگاه صنعتی ارومیه
:: دبیر جدید هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه صنعتی ارومیه معارفه شد
:: گفتگو با رضا هیئت وجدانی درخصوص افتخارات و عناوین ورزش قهرمانی
:: چهل و ششمین شماره نشریه عتف منتشر شد
:: فراخوان جذب نیروهای امریه سربازی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
:: نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه با محوریت موضوع انتخابات، جمهوری، آینده، چالش ها و فرصت ها برگزار شد
:: برگزاری میزگرد دانشجویی با محوریت انتخابات ۱۴۰۰ از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه
:: برگزاری تریبون آزاد با محوریت «انتخابات» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه
:: بیانیه روابط عمومی دانشگاه صنعتی ارومیه به مناسبت تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد دوازده روزه غزه
:: بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی ارومیه از دانشکده فنی و مهندسی خوی
:: تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه از برخی اعضای هیئت علمی به مناسبت روز معلم
:: اینفوگرافی دستاوردهای شاخص دانشگاه صنعتی ارومیه در حوزه های مختلف، در دولت یازدهم و دوازدهم
:: اجرای پنجمین مرحله از طرح مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
:: کسب عنوان مقاله برتر توسط مهندس وحید محمدزاده در پنجمین دوره کنفرانس ملی هیدروژن و پیل سوختی ایران
:: اطلاعیه تعطیلی دانشگاه از ۱۴ فروردین تا اطلاع ثانویه
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه مهمانسراها و واحد های اقامتی دانشگاه صنعتی ارومیه
:: اطلاعیه ترم تابستان اداره آموزش های آزاد و مجازی
:: قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۹ (نیمسال اول و دوم)
:: فراخوان بذیرش بدون آزمون مقطع دکترا استعدادهای درخشان-طرح شهید احدی
:: لینک سامانه مجازی برگزاری کلاس های آنلاین
:: برنامه های زمانبندی برگزاری دوره های تیر ماه ۱۴۰۰ نظام مهندسی
:: "شرایط جدید آیین نامه شوراهای برسی موارد خاص" (سامانه سجاد)
:: پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ (طرح شهید وزوایی)
:: چهارمین دوره انتخاب کتاب سال استان آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
:: گفتگو با دکتر شیرزاد درخصوص حوزه اداری دانشگاه
:: چاپ مقاله عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه صنعتی ارومیه در انتشارات Nature
:: نحوه شرکت در کلاس های آنلاین نظام مهندسی
:: راهنمای شرکت در آزمون آنلاین سازمان نظام مهندسی آذربایجان غربی
:: تذکر مهم دوره های نظام مهندسی
:: اطلاعیه شروع و نحوه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی تابستان ۹۹
:: اطلاعیه در خصوص حذف اضطراری
:: شیوه نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی
:: صدور مجوز جذب دانشجوی کارشناسی ساخت و تولید برای دانشگاه مادر صنعتی در استان آذربایجان غربی
:: برگزاری مراسم بزگداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد
:: اطلاعیه شماره ۳ در خصوص مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال۱۴۰۰
:: دومین فراخوان طرح‌های مشترک پژوهشی ایران و ترکیه اعلام شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/1 |
به گزارش روابط عمومی به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این فراخوان به دنبال برگزاری موفقیت آمیز فراخوان اول طرحهای پژوهشی ایران و کشور ترکیه در سال ۲۰۱۹ و بنا به اعلام رضایت‌مندی طرفین بویژه با درخواست توبیتاک اعلام می‌شود.

فواخوان اول بر اساس تفاهم نامه همکاری بین شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (MSRT) و با استقبال قابل توجه پژوهشگران دو کشور اجرا شد که در قالب این برنامه تعداد بیست و دو طرح نهایی بعد از تایید نهایی توسط داوران هر دو طرف معرفی شد که هم اکنون پس از عقد قرارداد با پژوهشگران این طرح‌های منتخب، همکاری علمی متقابل آنها در قالب پروپوزال‌های تایید شده آغاز شده است.
ویژگی فراخوان دوم پیوستن موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی (NIMAD) به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت پوشش طرح‌های منتخب از حوزه علوم پزشکی است که زمینه‌های همکاری‌های علمی و پژوهشی متقابل پژوهشگران دو کشور را در حوزه‌های علوم پزشکی، درمان و بهداشت و نیز امکان ایجاد یک همکاری متقابل سه جانبه را فراهم آورده است.
محققان و اعضای هیئت علمی شاغل در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزشی یا تحقیقاتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز وزارت بهداشت و درمان علوم پزشکی (که دارای عضویت در سامانه https://isid.research.ac.ir/ هستند) بعد از حصول توافق با یکی از محققان و اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقاتی یا دانشگاه‌های ترکیه ای و تهیه پروپوزال مشترک نسبت به بارگذاری این طرح ها در وبگاههای ویژه اقدام خواهند کردو بعد از طی روال داوری توسط کمیته‌های داوری طرفین، طرح‌های نهایی توسط کمیته ای مشترک انتخاب خواهند شد.
اطلاعات و قوانین حاکم بر این طرح ها، برنامه زمان بندی و فرم پروپوزال جهت دسترسی محققان زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از طریق آدرس‌های ذیل قابل دسترسی است:
https://irtu.tabrizu.ac.ir/ و http://rms.nimad.ac.ir/ و https://www.tubitak.gov.tr/

گفتنی است دانشگاه تبریز به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (MSRT)و به عنوان مرجع ملی همکاری های علمی با کشور ترکیه مسئولیت هماهنگی و اجرای فراخوان‌ها را برعهده دارد.

دفعات مشاهده: 374 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
روابط عمومی publicrelations
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4319