آشنایی با روابط عمومی::
روابط عمومی دانشگاه::
مدیریت و کارکنان::
آشنایی با دانشگاه صنعتی ::
فرم ها::
نشریات::
آلبوم عکس::
تلفن های دانشگاه::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::

:: دکتر محمد سیروس آذر به مرتبه استادی ارتقا یافت
:: قرار گرفتن نام سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه در جمع دانشمندان ۲ درصد پراستناد جهان در سال ۲۰۱۹
:: اطلاعیه ثبت درخواست میهمانی و انتقالی
:: مرکز زبانهای خارجی دانشگاه با تخفیفات دانشجویی ثبت نام می کند
:: مسابقه فرهنگی به مناسبت هفته دفاع مقدس
:: برگزاری نخستین مراسم هیئت مذهبی دانشگاه
:: اداء دین دانشگاه صنعتی ارومیه به آرمان بلند آزادی قدس شریف
:: دسترسی به آخرین فهرست نشریات نامعتبر و جعلی خارجی اعلامی توسط وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
:: جلسه تبیین و آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برگزار شد
:: آئین نامه جدید عضویت و اعطای وام با شرایط جدید در صندوق رفاه اعضای هیئت علمی و کارکنان
:: برنامه استخر اساتید و کارکنان دانشگاه
:: ثبت نام اینترنتی وام های صندوق رفاه دانشجویی نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395
:: ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول سه ماهه زمستان (دی، بهمن واسفند)
:: کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه بخشی از سبد ارزاق شب یلدای خود را به کودکان بی سرپرست اهدا کردند
:: چند جلد کتاب توسط دکتر ایوب بارسم ممقانی به دانشگاه صنعتی ارومیه اهدا شد
:: میزان آشنایی جامعه علمی کشور با مصادیق تخلفات علمی
:: دکتر محمد سیروس آذر دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان غربی انتخاب شد
:: رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان و غرفه دانشگاه بازدید کرد
:: پژوهشگران و فناوران برتر استان آذربایجان غربی تجلیل میشوند
:: دستور العمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برنامه زمانبندی اجرای دوره های HSE ۸ ساعته صدور و تمدید
:: اطلاعیه شروع و نحوه برگزاری دوره های آنلاین نظام مهندسی تابستان ۹۹
:: نحوه شرکت در کلاس های آنلاین نظام مهندسی
:: اطلاعیه مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی دانشگاه
:: نحوه شرکت در دوره های آنلاین بانک ملت
:: اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد به شیوه پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
:: فراخوان پذیرش بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ارومیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱
:: برنامه زمانبندی دوره اجرای ارت
:: برنامه زمانبندی دوره ارتقا اجرا ۲به۱ گروه۴ سازمانه نظام مهندسی
:: اطلاعیه جدید اداره کل آموزش در خصوص برگزاری کلاس ها
:: اطلاعیه پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
:: اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی ارومیه در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰
:: راهنمای ثبت نام کارشناسی
:: راهنمای طبقات دانشگاه
:: راهنمای ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ارشد
:: اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری
:: راهنمای ثبت نام دکتری
:: نماهنگ معرفی مدیران دانشگاه
:: نماهنگ پیام تبریک رئیس دانشگاه
:: راهنمای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته
:: اطلاعیه بورس تحصیلی مجارستان ۲۰۲۰-۲۰۱۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/15 |
به گزارش روابط عمومی به نقل از مرکز همکاری های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، نظر به اقدامات و تلاش های بعمل آمده و پیرو مذاکرات بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحاً دکتری PHD ) در رشته های تحصیلی مختلف برای سال تحصیلی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ موافقت نموده است.

بر همین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دولتهای خارجی علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی:
( https://apply.stipendiumhungaricum.hu )
نسبت به ثبت نام اولیه در رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) و رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ( edd.behdasht.gov.ir )، و اخذ کد ۵ رقمی از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.
ضروری است متقاضیان از طریق سامانه اطلاع رسانی اداره کل بورس و اعزام دانشجویان به آدرس Scholarship.Saorg.ir نسبت به ثبت نام در سامانه جامع دانشجویی (سجاد) از تاریخ ۱۱ دیماه ۱۳۹۷ برابر با ۱ ژانویه ۲۰۱۹ تا پایان وقت اداری مورخ ۲۵ دیماه ۱۳۹۷ برابر با ۱۵ ژانویه ۲۰۱۹ اقدام نمایند.
 بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
 لازم به ذکر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.
 انتخاب متقاضیان برتر براساس سوابق تحصیلی، نمره زبان انگلیسی، سایر توانمندی های علمی و همچنین ارزیابی مصاحبه دانشگاه پذیرنده انجام می گیرد.
 طبق سیاست های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین اصلاح ماده ۳۵ معافیت تحصیلی مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۱/‏۰۶/‏۱۳۹۶‬ درخصوص متقاضیان دیپلمه برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها را صرفاً محدود به دانشگاه های داخل کشور نموده است لذا بورس دولت های خارجی برای دوره های شروع از دیپلم (کارشناسی و عمومی رشته های پزشکی) در اولویت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمی باشد.

 در سال جدید تحصیلی، امکان درخواست مرخصی حتی برای (یک یا دو ترم) وجود نخواهد داشت.
قابل توجه متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری:

ضروری است متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه‌های خارج از کشور از تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۰۱ برابر با ۲۰۱۹/۰۶/۲۲ صرفأ در دانشگاه‌های گروه الف (ممتاز) و گروه ب (خوب) قابل مشاهده در پایگاه اطلاع رسانی این اداره کل، ثبت نام رسمی نمایند. لذا مدارک صادره از دانشگاه‌های گروه ج (متوسط) چنانچه پذیرش رسمی آنها پس از تاریخ یاد شده باشد، صرفأ تا مقطع کارشناسی ارشد قابل بررسی و ارزشیابی است.

منع خبر: مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
روابط عمومی publicrelations
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4256