معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: دفتر انجمن های علمی دانشجویی ::

انجمن های علمی دانشجویی = محلی برای شکوفایی استعدادها

در دنیایی که علم هم باعث قدرت و هم عامل امنیت کشورهاست و دانش در معادلات بین المللی برگ برنده قدرت های جهانی است مطالبه رهبر فرزانه و هوشمند ایران اسلامی از مراکز دانشگاهی مبنی بر ایفای نقش موثر در نهضت تولید علم خواسته ای ضروری و راهبردی است. یکی از گام های اساسی که دانشگاه ها برای رسیدن به این هدف و گسترش و سازماندهی دانش نیروی انسانی بر داشته اند ایجاد انجمن های علمی دانشجویی است. انجمنهای علمی دانشجویی متشکل از افراد خلاق و مدیر که در راستای اهداف خود در خصوص بالا بردن سطح کیفی و مدیریتی اعضا بطور خاص و دانشجویان دیگر بطور عام گام بر می دارند. مکانی که در آن انسجام، ترکیب، تعادل و تعامل میان دانش های گوناگون وجود دارد تا همگی آنچه را که توانمند هستند در آن به عنوان اعضای یک دانشگاه بیابند و از آن بتوانند در به کمال رساندن بخش های مورد نظر استفاده نمایند، همچنین فرایندهای علمی تحقیقاتی در غالب فعالیتهای تجربی صورت می گیرد و در انتها تمامی این فرصت ها منجر به تربیت مدیران علمی پژوهشی می-شود.
هم اکنون وجود 13 انجمن علمی دانشجویی فعال و پویا نمادی از عزم عمومی مدیریت و دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه در داشتن نقشی ارزشمند در این نهضت مقدس است. انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه با مسئولیت جناب آقای حسن علمی در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فعالیت می کنند. هر انجمن علمی از 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل تشکیل شده است که هرساله از طریق برگزاری انتخابات، شورای انجمن انتخاب می شود و از بین اعضای شورا یک نفر به عنوان دبیر انجمن علمی انتخاب می گردد که می تواند در جلسات شورای دبیران شرکت کند.

دفعات مشاهده: 2056 بار   |   دفعات چاپ: 774 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 159 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.041 seconds with 911 queries by yektaweb 3461