معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: مهندس نرم افزار بهترین شغل جهان در سال ۲۰۱۲ ::

شغل فعلی شما چیست؟ یا اینکه در آینده دوست دارید چه کاره شوید؟ می دانید کارهای مختلفی شرایط خاص خودشان را دارند و همگی با هم مساوی نیستند. موسسه ای به نام Adicio هر سال در وب سایت http://www.careercast.com شغل های مختلف جهان را بررسی و لیستی از بهترین شغل های جهان را منتشر می کند.

در سال ۲۰۱۲ شغل مهندس نرم افزار بهترین شغل جهان معرفی شده است. کاری که طرفداران زیادی دارد و این آمار نیز نشان از اقبال گسترده به سوی آن دارد. یک مهندس نرم افزار ممکن است گاهی در خانه در حالی که روی مبل اش لم داده، مشغول کار باشد و گاهی م یتوانید او را در یک کافی شاپ بینید که سرگرم کار است. بعضی وقت ها نیز در دفتر کارش روی یک استارت آپ کار می کند.

این انعطاف پذیری یکی از دلایل اصلی انتخاب این شغل به عنوان بهترین در سال ۲۰۱۲ شده است. این موسسه در بررسی اش ۲۰۰ شغل را از بهترین تا بدترین رتبه بندی کرده است.

دفعات مشاهده: 3545 بار   |   دفعات چاپ: 1065 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 161 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3977