معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: غولهای صنعت نرم افزار جهان معرفی شدند ::

نشریه‌ اقتصادی فوربس در تازه‌ترین گزارش خود بزرگترین شرکتهای صنعت نرم افزار و برنامه نویسی جهان را معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در این رده‌بندی شرکت آمریکایی مایکروسافت با فروش 72.1 میلیارد دلاری بزرگترین شرکت نرم افزاری و برنامه نویسی جهان لقب گرفته و شرکتهای اوراکل از آمریکا با فروش 36.7 میلیارد دلار و SAP آلمان با فروش 18.4 میلیارد دلار در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

در مجموع 17 شرکت نرم افزاری و برنامه نویسی در بین 2000 شرکت بزرگ قرار دارند. بیشترین تعداد شرکتهای بزرگ نرم افزاری و برنامه نویسی جهان متعلق به آمریکا با 11 شرکت است.

از نظر ارزش بازار در رده‌بندی اعلام شده از سوی فوربس رتبه‌ نخست به شرکت مایکروسافت با ارزش بازاری معادل 273.5 میلیارد دلار اختصاص یافته است. از نظر میزان سودآوری هم مایکروسافت با 23.5 میلیارد دلار صدرنشین شد و از نظر حجم دارایی نیز بار دیگر مایکروسافت رده نخست را در بین شرکتهای نرم افزار و برنامه نویسی جهان به خود اختصاص داد

طراحی سایت در خوی
طراحی سایت در ماکو
طراحی سایت در مهاباد