استاندار آذربایجان غربی از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی ارومیه بازدید نمود

AWT IMAGE

استاندار آذربایجان غربی از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی ارومیه و پروژه های عمرانی این دانشگاه بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلال زاده در بازدید از طرح جامع دانشگاه صنعتی ارومیه و طرح توسعه پردیس این دانشگاه، روند ساخت و ساز و عمران در دانشگاه صنعتی ارومیه را در راستای توسعه فضای فیزیکی این دانشگاه مثبت ارزیابی نمود.
گفتنی است که طرح جامع دانشگاه صنعتی ارومیه در مساحتی بالغ بر 64 هکتار و شامل دانشکده ها، بازارچه فرهنگی و آمفی تئاتر در جاده سروی ارومیه احداث می شود.
همچنین طرح توسعه پردیس دانشگاه صنعتی ارومیه که مورد بازدید استاندار آذربایجان غربی قرار گرفت در 34 هزار متر مربع و در 16 طبقه احداث می شود و در حال حاضر از 10 درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است

دفعات مشاهده: 6774 بار   |   دفعات چاپ: 1150 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 156 بار   |   0 نظر