رییس دانشگاه صنعتی ارومیه در نشست صمیمی یا استاندار آذربایجان غربی

AWT IMAGE

رییس دانشگاه صنعتی ارومیه در نشست صمیمی استاندار آذربایجان غربی با دانشگاهیان و اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: در حال حاضر در این دانشگاه 2 هزار دانشجو با 90 عضو هیات علمی تحصیل می کنند و نرم دانشجو به استاد در این دانشگاه یک به بیست است که در جای خود بسیار مهم است.

دکتر ایرج میرزایی افزود: در این دانشگاه در حال حاضر 10 رشته کارشناسی، 6 رشته کارشناسی ارشد و 2 رشته دکترا با دو گرایش فیزیک ذرات بنیادین و مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، دایر است که در قالب 10 گروه آموزشی به جذب دانشجو پرداخته اند.

وی ایجاد ارتباط قوی و سازنده بین دانشگاه صنعتی ارومیه با صنایع استان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: این موضوع از سیاست های اساسی این دانشگاه است که با جدیت دنبال می شود.

میرزایی ارتباط نظام مند با دانش آموختگان دانشگاه و استفاده از ظرفیت این افراد در توسعه دانشگاه، ارتقای سطح همکاری ها با حوزه های علمیه در راستای تقویت فرهنگ اسلامی-ایرانی ، تلاش برای هماهنگی بین سیاست های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه با سیاست های آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ارتقای نظام فناوری اطلاعات دانشگاه و توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مراکز معتبر علمی در سطح بین المللی را از راهبردهای اساسی دانشگاه صنعتی ارومیه اعلام کرد.

در این جلسه همچنین اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه از جمله اقایان عبداله زاده ، کیومرثی ، حیدری و گل صنملو در زمینه کاربردی نمودن علم در صنعت مطالبی عنوان و نکته نظرات خود را در خصوص روند توسعه استان بیان کردند.

دفعات مشاهده: 3136 بار   |   دفعات چاپ: 754 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 101 بار   |   0 نظر