آشنایی با روابط عمومی::
روابط عمومی دانشگاه::
مدیریت و کارکنان::
آشنایی با دانشگاه صنعتی ::
فرم ها::
نشریات::
آلبوم عکس::
تلفن های دانشگاه::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::

:: برگزاری نخستین مراسم هیئت مذهبی دانشگاه
:: اداء دین دانشگاه صنعتی ارومیه به آرمان بلند آزادی قدس شریف
:: دسترسی به آخرین فهرست نشریات نامعتبر و جعلی خارجی اعلامی توسط وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
:: جلسه تبیین و آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برگزار شد
:: آئین نامه جدید عضویت و اعطای وام با شرایط جدید در صندوق رفاه اعضای هیئت علمی و کارکنان
:: برنامه استخر اساتید و کارکنان دانشگاه
:: ثبت نام اینترنتی وام های صندوق رفاه دانشجویی نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395
:: ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول سه ماهه زمستان (دی، بهمن واسفند)
:: کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه بخشی از سبد ارزاق شب یلدای خود را به کودکان بی سرپرست اهدا کردند
:: چند جلد کتاب توسط دکتر ایوب بارسم ممقانی به دانشگاه صنعتی ارومیه اهدا شد
:: میزان آشنایی جامعه علمی کشور با مصادیق تخلفات علمی
:: دکتر محمد سیروس آذر دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان غربی انتخاب شد
:: رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان و غرفه دانشگاه بازدید کرد
:: پژوهشگران و فناوران برتر استان آذربایجان غربی تجلیل میشوند
:: دستور العمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی
:: تکذیب دعوت ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه از سعید جلیلی برای سخنرانی مراسم روز دانشجو این دانشگاه
:: سربرگ انگلیسی دانشگاه صنعتی ارومیه تصویب شد
:: دوره آموزش کوتاه مدت حقوق مهندسی (نیاز اساسی جامعه مهندسی)
:: بازدید آقای حضرت پور نماینده مردم شهرستان ارومیه در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه صنعتی ارومیه
:: جشنواره ایده های برتر آذربایجان غربی(جابا)
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه
:: اطلاعیه مهم در مورد دروس معارف اسلامی دانشگاه صنعتی ارومیه در مقطع کارشناسی
:: برگزاری آزمون مجدد سازمان نظام مهندسی استان
:: جلسه مشترک روسای محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای ارومیه
:: جلسه اساتید ممتحن گرایش پنج گانه دروس معارف اسلامی
:: شروع بکار خوابگاهها در سال 98
:: گزارش اجرایی دوره های شورای فنی سازمان برنامه و بودجه سال 97
:: گزارش اجرایی دوره های نظام مهندسی سال 97
:: زمان برگزاری آزمون مجدد
:: برگزاری آزمونهای مجدد دوره های ارتقا پایه و اجرا
:: آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته برای دانشجویان استعدادهای درخشان کارشناسی
:: زمان برگزاری آزمون ارتقاء پایه عمران نظارت 2به1 و 3به2
:: ضوابط و آیین نامه اجرایی اولین دوره مسابقات دانشجویی بتن
:: «انتشار SoNebuntu Light: نسخه سبک توزیع لینوکس مخصوص تحلیل گران شبکه‌های اجتماعی»
:: برگزاری دوره نگهداری از سیستمهای گرمایشی و سرمایشی
:: اطلاعیه
:: کارکنان اداره آموزش
:: اصلاحیه زمانبندی گروه 2 عمران نظارت 3به2
:: باید و نباید های فصل امتحانات
:: برگزاری دوره قراردادهای سرمایه گذاری و روش های تامین مالی
:: مصوبات جلسه شورای ورزش دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۳۰ |

📣📣📣به اطلاع همکاران و دانشجویان گرامی می رساند جلسه شورای ورزش دانشگاه در تاریخ 9 بهمن ماه تشکیل شد و مصوبات مهمی در بخش ورزش دانشجویی و کارکنان تصویب شد که برخی از آنها به شرح زیر می باشد:

🔸🔸🔸 در بخش دانشجویی🔸🔸🔸

🔹به پیشنهاد اداره تربیت بدنی دستورالعمل تجلیل از دارندگان مقام های ورزشی در بخش دانشجویی به شرح زیر تصویب شد:
مسابقات منطقه (کسب سهمیه المپیاد): مقام اول : 3.000.000 ریال، مقام دوم: 2.000.000 ریال، مقام سوم: 1.000.000 ریال
مسابقات المپیاد کشوری: مقام اول: 10.000.000ریال، مقام دوم: 7.000.000 ریال، مقام سوم: 4.000.000 ریال
🔹با پیشنهاد اداره تربیت بدنی مبنی بر حضور دانشجویان در مسابقات برون مرزی به شرط رعایت ضوابط و مقررات ذیربط موافقت به عمل آمد.
🔹با اختصاص ردیف بودجه به انجمن های ورزشی موافقت بعمل آمد و مقرر گردید از محل بودجه تربیت بدنی در جدول اعتبارات ابلاغی معاونت دانشجویی قید شود.
🔹مقرر گردید جهت ایجاد شور و نشاط در میان دانشجویان اداره تربیت بدنی به امکان سنجی تجهیز محوطه دانشگاه به تجهیزات ورزشی فضای باز اقدام نماید.

🔸🔸🔸در بخش کارکنان🔸🔸🔸

🔹با پیشنهاد اداره تربیت بدنی مبنی بر تشکیل کمیته ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی موافقت گردید و مقرر گردید آیین نامه تشکیل کمیته در هیئت رییسه دانشگاه مورد بررسی قرار گیرد.
🔹مقرر گردید طرح پایش سلامت کارکنان و اعضا ی هیئت علمی با همکاری بخش های مختلف دانشگاه در سال 98 اجرا گردد.
🔹با کلیات طرح ورزش کارکنان در ساعات اداری موافقت گردید و مقرر گردید جزئیات طرح از طرف اداره تربیت بدنی جهت طرح در هیئت رئیسه دانشگاه ارائه گردد.
🔹مقرر گردید پیشنهاد اداره تربیت بدنی مبنی بر تامین  اعتبارات و منابع مالی لازم برای فعالیتهای ورزشی کارکنان دانشگاه (اعم از برنامه تمرینات، مسابقات، اردوهای ورزشی، حق الزحمه مربیان، خرید وسایل و ملزومات ورزشی، تأمین جوایز و هدایا و ....) از محل مجوز بند ب ماده 117 قانون برنامه چهارم توسعه کشور (به میزان 1% از اعتبارات دانشگاه برای انجام امور تربیت بدنی و ورزش) در جلسه هیئت رییسه جهت بررسی و تصویب مطرح گردد.

🔸🔸🔸سایر مصوبات🔸🔸🔸

🔹با پیشنهاد اداره تربیت بدنی مبنی بر  افزایش حدود دو و نیم برابری بودجه ورزش سال آینده دانشگاه موافقت به عمل آمد
🔹با پیشنهاد اداره تربیت بدنی مبنی بر احداث زمین چمن مصنوعی روباز در سایت جهتلوی دانشگاه موافقت به عمل آمد.
🔹با موافقت ریاست دانشگاه مقرر گردید بودجه ای از محل منابع ریاست جهت امور زیر در اختیار اداره تربیت بدنی قرار گیرد:
- راه اندازی سالن بدنسازی در سالن ورزشی دانشگاه
- تعمیر و تجهیز اتاق تندرستی خوابگاه ملکی صدر
- خرید دستگاه سنجش کف پا برای مرکز ارزیابی تندرستی دانشگاه
🔹با پیشنهاد ریاست دانشگاه مبنی بر اختصاص بخشی از فضای بوفه دانشگاه بر انجام فعالیت های ورزشی کارکنان موافقت به عمل آمد.
🔹مقرر گردید جهت ایجاد شور و نشاط و حس همدلی در دانشگاه، برنامه کوه پیمایی دسته جمعی دانشجویان و کارکنان به صورت هر دو ماه یکبار با لحاظ نمودن شرایط زمانی و جوی برگزار گردد.

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
روابط عمومی publicrelations
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3862