معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: توزیع لینوکس مختص تحلیل گران اجتماعی موسوم به SoNebuntu ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ |

در ۲۳امین جلسه از مجموعه جلسات دو هفته یکبار که توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۷ در محل آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار شد، میر سامان تاجبخش (از اعضای هیئت علمی همکار دانشگاه صنعتی ارومیه) در ارتباط با توزیعی که توسط ایشان درست شده است، صحبت کردند. در این جلسه در ارتباط با توزیع لینوکس مختص تحلیل گران اجتماعی موسوم به SoNebuntu، نحوه تولید توزیع و ابزارهای موجود در آن، مشکلات مواجه شده و برنامه‌های پیش رو صحبت شد. در این جلسه به سوالات حاضرین در همین مورد جواب داده شد.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3796