معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: دوره آموزشی امنیت، رمزنگاری، حملات موجود و راه کارهای جلوگیری از آنها در شبکه‌های وایرلس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ |
در ۲۱امین جلسه از سری نشست‌های دو هفته یکبار انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی ارومیه که در تاریخ ۲۵ مهرماه ۱۳۹۷ برگزار گردید، آقای محمد تقی‌زاده از دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه، در ارتباط با امنیت، رمزنگاری، حملات موجود و راه کارهای جلوگیری از آنها در شبکه‌های وایرلس صحبت کردند.

در این نشست ایشان با راه اندازی شبکه‌ای تستی ولی آسیب پذیر، مفاهیم تئوری ارائه شده را بصورت عملی نیز در اختیار مخاطبان قرار دادند.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3796