معاونت اداری و پشتیبانی::
بخشنامه ها::
امور اداری::
اداره امور حقوقی::
امور اموال::
امورمالی::
تدارکات::
فرمها::

:: قرارداد بیمه مکمل درمان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه
:: بخشنامه ادامه تحصیل همکاران غیر هیئت علمی دانشگاه
:: سرشماری عمومی نفوس و مسکن
:: بخشنامه ادامه تحصیل همکاران محترم
:: کارت اعتباری بانک ملی
:: قرارداد بیمه مکمل درمان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۹ |

قرارداد بیمه مکمل درمان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه
قابل توجه کلیه همکاران محترم :
با توجه به عقد قرارداد بیمه مکمل درمان سال 98-97 با شرکت بیمه سامان نمایندگی رضایی ، بدینوسیله جدول شرایط و میزان تعهدات بیمه گر ولیست مراکز درمانی طرف قرارداد و دندانپزشکان معتمد جهت اطلاع و بهره برداری همکاران محترم درج می گردد. لازم به توضیح است به منظور ارائه خدمات بهتر و تسهیل در فرایند پرداخت هزینه های درمانی مطابق روال سال قبل ، نماینده شرکت بیمه، در روزهای دوشنبه هر هفته از ساعت 9 الی 13 ضمن حضور در دانشگاه نسبت به دریافت مدارک مربوطه اقدام خواهند نمود. برای دریافت جدول تعهدات اینجا و برای دریافت جدول  لیست مراکز طرف قرارداد و دندانپزشکان معتمد بیمه سامان اینجا کلیک نمائید. همچنین مدارک لازم جهت ارائه به شرکت بیمه برای دریافت هزینه های درمانی به شرح ذیل اعلام می گردد .

* مدارک مورد نیاز جهت پرداخت ویزیت :
1- اصل قبض رسید ( مبلغ پرداختی توسط بیمار ) ممهور به مهر پزشک معالج و قید تاریخ

* مدارک مورد نیاز جهت پرداخت دارو :
1- نسخه دارو ممهور به مهر داروخانه و مهر پزشک معالج
2- سوابق بیماری بیمه شده در موارد بیماریهای خاص

* در صورت بیماری های خاص :
1- ارائه مستندات ابتلا به بیماری ( جواب پاتولوژی ، ام آر آی ، و ... ) در اولین نوبت ارسال اسناد جهت تشکیل پرونده
2- اصل قبوض داروهای مربوط به بیماری و تصویر نسخه پزشک ممهور به مهر داروخانه و پزشک معالج

* مدارک مورد نیاز جهت هزینه های پاراکلینیکی 1 و2 ( منظور از هزینه های پاراکلینیکی هزینه های بند 4 و 5 جدول تعهدات می باشد ) :
  1. کپی صفحه اول دفترچه بیمه بیمار
  2. نسخه دستور پزشک معالج یا کپی جواب
  3. اصل قبض رسید ( مبلغ پرداختی توسط بیمار ) ممهور به مهر مرکز درمانی و قید تاریخ

* مدارک مورد نیاز جهت هزینه های دندانپزشکی :
همکاران محترم در صورت مراجعه به دندانپزشکان طرف قرارداد که آنلاین نمی باشند  می بایستی با در دست داشتن کارت بیمه خود به شعبه بیمه سامان به آدرس : میدان نه پله ، اول خیابان مفتح ، پلاک 257 شرکت sos مراجعه نموده و معرفی نامه جهت ارائه به دندانپزشک طرف قرارداد دریافت نمایند و در صورت مراجعه به دندانپزشکان غیرطرف قرارداد ، بعد از انجام کار با در دست داشتن گرافی قبل به پزشک معتمد بیمه سامان جهت تأیید فاکتور هزینه مراجعه نمایند . در صورت تشخیص پزشک معتمد ممکن است عکس بعد نیز توسط ایشان درخواست گردد .

* مدارک مورد نیاز جهت هزینه های عینک :
    1- اصل قبض رسید ( مبلغ پرداختی توسط بیمار ) ممهور به مهر مرکز خرید عینک و قید تاریخ
2- برگه کامپیوتری تعیین نمره چشم  ( ممهور به مهر چشم پزشک و یا اپتومتریست )

* مدارک مورد نیاز در صورت بستری و جراحی در بیمارستان:
همکاران محترم در صورت بستری در بیمارستانهای طرف قرارداد که آنلاین نمی باشند  می بایستی با در دست داشتن کارت بیمه خود به شعبه بیمه سامان به آدرس : میدان نه پله ، اول خیابان مفتح ، پلاک 257 شرکت sos مراجعه نموده و معرفی نامه جهت ارائه به بیمارستان طرف قرارداد دریافت نمایند و در صورت بستری در بیمارستانهایی که طرف قرارداد با بیمه سامان نباشند جهت دریافت هزینه های عمل جراحی : ارائه شرح عمل ، ارائه گواهی جراح ممهور به مهر پزشک جراح ، اصل گواهی بیهوشی ممهور به مهر پزشک بیهوشی ، خلاصه پرونده، لیست لوازم مصرفی و داروها که ممهور به مهر بیمارستان باشد لازم می باشد .

همکاران محترم توجه داشته باشند که مدت اعتبار هزینه های پزشکی 3 ماه می باشد . هزینه هایی که بیش از 3 ماه از تاریخ آن گذشته باشد به دلیل عدم قبول از طرف سرپرستی بیمه سامان، تحویل گرفته نمیشود .

دفعات مشاهده: 327 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت اداری و پشتیبانی Vice Chancellor & logectics
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3781