معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: کسب دو مدال برنز در چهاردهمین دوره المپیاد ورزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۵ |
کسب دو مدال برنز در چهاردهمین دوره المپیاد ورزشی
چهاردهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌­ها و موسسات عالی سراسر کشور از تاریخ 10 الی 20 مرداد ماه سالجاری در بخش پسران در دانشگاه شیراز برگزار شد. در این مسابقات 110 دانشگاه از سراسر ایران از جمله دانشگاه‌­های دولتی و غیرانتفایی و پیام نور در 14 رشته ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این دوره دانشگاه صنعتی ارومیه توانست با کسب 2 مدال برنز و یک مقام پنجمی در رتبه 34 بین 110 دانشگاه شرکت کننده قرار گیرد. در این رقابتها آقایان پرهام پروری در رشته 100 متر کرال پشت توانست حائز گردن آویز برنز گردد که با وجود تمامی ملی پوشان این رشته مقام درخور شایسته‌­ای می‌­باشد. همچنین آقای مهدی زمانی در رشته کاراته در وزن 84- کیلوگرم توانست مدال برنز این مسابقات را کسب نماید و آقای کوشیار رهنما در وزن 60- کیلوگرم به مقام پنجم این مسابقات دست یافت. لازم به ذکر است که خانم فاطمه علیزاد نیز در رشته کاراته بخش دختران در این مسابقات شرکت کرده بودند.

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3768