معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: اسکان خوابگاهی ترم مهر ماه سال 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
اطلاعیه
به اطلاع دانشجویان محترم خوابگاهی ورودی‌های قدیم کارشناسی (94 و 95 و 96 ) و ورودی‌های قدیم کارشناسی ارشد (95 و 96) به جز خوابگاه صدر و ورودی های قدیم دکترا (93، 94، 95 و 96) به جز خوابگاه صدر می‌رساند زمان بندی و شرایط ثبت‌نام برای نیمسال اول 98-97 جهت اسکان در خوابگاه به شرح زیر می‌باشد :‌
1. دانشجویان در تاریخ‌های 97/6/3 و 97/6/4 برای اطمینان از صحیح بودن نام کاربری و رمز عبور خود به  اتوماسیون خوابگاهی مراجعه کرده و در صورت بروز مشکل با شماره تلفن 04431980309 امور خوابگاه ها تماس حاصل فرمایند.
2.2. از ساعت  9:00 صبح مورخ 97/6/10 الی آخر وقت اداری 97/6/14 جهت رزرو خوابگاه به اتوماسیون خوابگاهی مراجعه نمایند.
3. دانشجویان برای اطلاع از قیمت اتاق ها می توانند به سایت معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.
4. شرایط پرداخت هزینه خوابگاه : در صورت پرداخت نقدی هزینه کامل خوابگاه را از طریق پرداخت اینترنتی و در غیر اینصورت پرداخت 2,500,000 ریال نقد از طریق پرداخت اینترنتی و الباقی در دو فقره چک به تاریخ های 1/8/97 و 1/10/97 و ارسال عکس چک به ایمیل khabgahha@yahoo.com با درج نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی در پشت چک
5. دانشجویان می بایستی حداکثر تا 48 ساعت پس از درخواست خوابگاه نسبت به تعین تکلیف مالی خود اقدام نمایند. در غیر اینصورت اتاق رزرو شده حذف خواهد شد.
6. دانشجویان محترم در انتخاب اتاق دقت نمایند که اتاق‌های باز شده از اتوماسیون را انتخاب نمایند.
7. نماینده محترم دانشجویان در شورای صنفی آقایان سالمی و حشمتی در روزهای ثبت نام در امور خوابگاه ها حضور خواهند داشت.
8. دانشجویان قبل از رزرو خوابگاه حتما بایستی بدهی های قبلی خوابگاه خود را تسویه نمایند. در غیر اینصورت درخواست لغو خواهد گردید. مهلت انصراف از خوابگاه تا مورخ 97/7/10  می‌باشد.

دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3781