معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: نشست آشنایی با اینترنت اشیاء به همراه برد رزبری پای ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲ |

در طی ۲۰امین نشست از مجموعه نشست‌های دو هفته یکبار انجمن علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه با موضوعیت آشنایی با اینترنت اشیا توسط مهندس آزاد جلالیان در تاریخ ۲ خرداد ۹۷ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ برای آشنایی دانشجویان برگزار گردید.
در این نشست دانشجویان با یک پروژه عملی آشنا شدند که طی آن آقای جلالیان با اتصال دوربین و سنسور تشخیص حرکت به یک برد رزبری پای، با استفاده از برنامه نویسی پایتون، پروژه تشخیص چهره را راه اندازی کردند. طی این پروژه برد رزبری پای با تشخیص ورود افراد به محیط، چهره فرد را شناسایی کرده و با بررسی چهره با چهره‌های از قبل آموزش داده شده، در صورت غیر مجاز بودن فرد، عکس گرفته شده از چهره و زمان را به حساب تلگرام صاحب برد ارسال می‌کند.

دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 143 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3991