معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: نشست آشنایی با خدمات و شبکه‌های گمنام ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۹ |

در طی ۱۸امین نشست از مجموعه نشست‌های دو هفته یکبار انجمن علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه با موضوعیت آشنایی با خدمات و شبکه‌های گمنام توسط دکتر میر سامان تاجبخش در تاریخ ۱۹ اردیبهشت برگزار شد. در این نشست، در ارتباط با نحوه مخفی سازی آدرس IP در شبکه‌های گمنام سازی و اینکه خدمات ارائه شده در این شبکه‌ها عمدتا از نوع کلاه برداری هستند، بحث شد.
مسئله اساسی استفاده راحت و قدرت این نوع شبکه‌ها در گمنام کردن افراد است. همین بحث، استفاده از این شبکه را برای افرادی که به یکدیگر اعتماد قبلی دارند، بسیار ساده کرده است. به عبارت این شبکه برای افرادی که از قبل به یکدیگر اعتماد ندارند و یکدیگر را نمی‌شناسند، بازار کلاه برداری باز کرده است و افراد زیادی به راحتی با راه اندازی یک سایت اعلام می‌کنند که خدمت غیر قانونی به فروش می‌رسانند. مثال‌هایی از این خدمات شامل کارت بانکی دزدی، اسلحه، مواد مخدر، انسان است که افراد کلاه بردار به سادگی یک سایت در فضای وب تاریک درست کرده و خدمت کلاه برداری خود را در فضای مجازی تبلیغات می‌کنند. از آن‌جایی که تبادلات مالی در این شبکه‌ها بر اساس ارز دیجیتال است، امکان پیگیری از طریق تراکنشات مالی بسیار دشوار می‌شود. بنابراین این نوع شبکه‌ها می‌توانند تهدیدی برای فضای مجازی کل دنیا محسوب شوند.

دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3858