معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: برگزاری اولین دوره مسابقات فتح پرچم در دانشگاه صنعتی ارومیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
اولین دوره مسابقات فتح پرچم (Capture The Flag) در دانشگاه صنعتی ارومیه توسط انجمن علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات با همکاری دکتر میرسامان تاجبخش، مهندس محمد نصیری و مهندس حیتا بارسم ممقانی در تاریخ ۳ خرداد ۹۷ برگزار شد. در این CTF که شامل ۸ سوال در زمینه‌های مهندسی معکوس، امنیت وب و جرم یابی بود، با شرکت ۹ نفر در قالب تیم‌های دانشجویی سوالات را حل کردند. در پایان این رقابت آقایان ایوب ایرازه و کامیار غفاری تیم اول، محمد فرهودی کیا و سویبه محمودی تیم دوم و سپهر اویسی و توحید نژاد اسد مقام سوم را کسب کردند.

ایوب ایرازه و کامیار غفاری تیم اول
محمد فرهودی کیا و سویبه محمودی تیم دوم
سپهر اویسی و توحید نژاد اسد تیم سوم

برای مشاهده write upهای سوالات می‌توانید به لینک‌های موجود در سایت انجمن علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه مراجعه نمایید.
لینک WriteUpهای اولین دوره مسابقات فتح پرچم دانشگاه صنعتی ارومیه

دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3755