اعطای نمایندگی فروش بیمه های عمر و تامین آتیه

مؤسسه صندوق رفاه اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی ارومیه با همکاری یکی از شرکتهای بیمه و براساس آئین نامه شماره 54 بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به منظور کارآفرینی و ایجاد اشتغال مولد وموقت برای دانشجویان، اقدام به اعطای نمایندگی بیمه عمر وتامین آتیه می نماید.
در این رابطه برای آموزش دوره و توجیه شرایط دریافت نمایندگی همایش 2 روزه ای در فروردین ماه 1391  برگزار خواهد شد.

با توجه به محدودیت ظرفیت، از دانشجویان علاقمند به فعالیت در صنعت بیمه که تمایل به همکاری تمام وقت یا نیمه وقت دارند، دعوت می شود نسبت به ارائه مدارک زیر حداکثر تا تاریخ 18/01/91به دفتر مؤسسه(روبروی دبیرخانه) اقدام فرمایند.

مدارک مورد نیاز:

1-کپی شناسنامه
2-کپی کارت ملی
3-رزومه شخصی با ذکر شماره تلفن ثابت و همراه و آدرس منزل
4-یک قطعه عکس 4*3
5-پوشه یک عدد
 شرایط پذیرش
تمامی دانشجویانی که حداقل 20 سال سن دارند می توانند از این طرح بهره مند گردند.

ویژگیهای خاص

1- آموزش رایگان وحرفه ای
2- عدم نیاز به سابقه کار
3- عدم نیاز به دفتر کار
4- عدم نیاز به سرمایه
5- پشتیبانی وحمایت مالی و حرفه ای

تذکر: این اطلاعیه صرفا جهت اعطای نمایندگی فروش بیمه عمر می باشد و تعهد استخدامی ندارد.

مؤسسه
صندوق رفاه هیات علمی

دفعات مشاهده: 2496 بار   |   دفعات چاپ: 692 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 78 بار   |   0 نظر