معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: تعیین اتاق‌های نمونه از نظر موارد بهداشتی به مناسبت هفنه خوابگاه ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
اطلاعیه
     به اطلاع دانشجویان‌ محترم ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی می‌رساند با عنایت به در پیش رو بودن هفته خوابگاه و تبریک پیشاپیش این‌ مناسبت، فرم‌های خودارزیابی جهت تعیین اتاق‌های نمونه از لحاظ بهداشتی به خوابگاه‌ها ارسال شده است. خواهشمنداست با هماهنگی سرپرستان محترم خوابگاه‌ها نسبت به تکمیل و تحویل فرم‌ها به سرپرستان تا ۳۰ فروردین ماه اقدام‌ نمایید. به اتاق‌های نمونه انتخابی جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
                                                                                                                             مدیریت امور دانشجویی

دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3741