معاونت اداری و پشتیبانی::
بخشنامه ها::
امور اداری::
اداره امور حقوقی::
امور عمرانی::
امور اموال::
امورمالی::
تدارکات::
فرمها::

:: بخشنامه ادامه تحصیل همکاران غیر هیئت علمی دانشگاه
:: سرشماری عمومی نفوس و مسکن
:: بخشنامه ادامه تحصیل همکاران محترم
:: کارت اعتباری بانک ملی
:: امکانات رفاهی نوروزی سال 1395
:: قرارداد بیمه مکمل درمان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱ |

قرارداد بیمه مکمل درمان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه
قابل توجه کلیه همکاران محترم :
با توجه به عقد قرارداد بیمه مکمل درمان سال 97-96 با شرکت بیمه ایران نمایندگی خداداد ، بدینوسیله جدول شرایط و میزان تعهدات بیمه گر ولیست دندانپزشکان و چشم پزشکان معتمد و طرف قرارداد جهت اطلاع و بهره برداری همکاران محترم درج می گردد. لازم به توضیح است به منظور ارائه خدمات بهتر و تسهیل در فرایند پرداخت هزینه های درمانی مطابق روال سال قبل ،نماینده شرکت بیمه، در روزهای دوشنبه هر هفته ضمن حضور در دانشگاه نسبت به دریافت مدارک مربوطه اقدام خواهند نمود.برای دریافت جدول تعهدات و دندانپزشکان طرف قرارداد و چشم پزشکان و دندانپزشکان معتمد بیمه ایران اینجا کلیک نمائید. همچنین مدارک لازم جهت ارائه به نماینده شرکت بیمه برای دریافت هزینه های درمانی به شرح ذیل اعلام می گردد :
  1. کپی صفحه اول دفترچه بیمه بیمار
  2. هزینه های عینک و دندانپزشکی بایستی در نسخه دفترچه نوشته شده و در صورت طرف قرارداد نبودن پزشک معالج ، نزد پزشک معتمد بیمه ایران تأیید شود ( مهر و امضای تأیید روی نسخه دفترچه )
  3. فاکتورهای ویزیت بایستی ممهور به مهر پزشک باشد.
  4. نرخ دارو بایستی روی دفترچه قید شده و نوع دارو مشخص و خوانا باشد و حتماً ممهور به مهر داروخانه باشد.
  5.  جهت دریافت هزینه های آزمایش، سونوگرافی، سی تی اسکن، MRI ، انواع اسکن، نوار مغزی و ... ارائه نسخه دستور پزشک و کپی نتیجه آن بهمراه اصل فاکتور لازم می باشد .
  6. در صورت بستری در بیمارستانهایی که طرف قرارداد با بیمه ایران نباشند جهت دریافت هزینه های عمل جراحی : ارائه شرح عمل، خلاصه پرونده، لیست لوازم مصرفی و داروها که ممهور به مهر بیمارستان باشد.

همکاران محترم توجه داشته باشند که مدت اعتبار هزینه های پزشکی 3 ماه می باشد . هزینه هایی که بیش از 3 ماه از تاریخ آن گذشته باشد به دلیل عدم قبول بیمه مرکزی، تحویل گرفته نمیشود .

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت اداری و پشتیبانی Vice Chancellor & logectics
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 921 queries by yektaweb 3531