معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: ثبت‌نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۳ |

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، ثبت نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از 10 تیر آغاز و تا 22 تیرماه ادامه دارد. بر اساس این گزارش، دانشگاهیان می‌توانند برای ثبت نام در این دوره به سایتlabbay.ir مراجعه کنند. گفتنی است، در دوره شانزدهم عتبات دانشگاهیان حدود 13 هزار دانشگاهی در قالب 344 کاروان به عتبات عالیات مشرف شدند که بیشترین گروه اعزامی، دانشجویان متاهل بودند. بالاترین اعزام از استان تهران با 66 کاروان و بعد از آن استان های فارس و خراسان رضوی بیشترین اعزام ها را داشتند. از مجموع 344 کاروان اعزامی، 258 کاروان به صورت هوایی و 86 کاروان هم به صورت زمینی به عتبات عالیات مشرف شدند.

دفعات مشاهده: 302 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 912 queries by yektaweb 3478