[صفحه اصلی ]     [ English ]
معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: انجمن های علمی : حمایت از انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲ |

بسمه تعالی

جهت رونق بخشیدن به فعالیت های انجمن های علمی و رشد برنامه های فوق برنامه علمی دانشجویان کارشناسی، مقرر شد حمایت حداکثری از طرف دانشگاه بعمل بیاید. لذا دانشجویان علاقه مند می توانند جهت همکاری و بهره مند شدن از حمایتهای دانشگاه، به دفتر انجمنهای علمی رشته خود مراجعه نمایند. بودجه انجمنها با توجه به برنامه های اجرایی انجمن های علمی که با هماهنگی دبیران انجمنهای علمی و اساتید راهنما پیشنهاد و پس از بررسی در کمیته علمی مصوب خواهد شد، تعیین، و از ترم جاری در اختیار انجمنهای علمی قرار خواهد گرفت. با توجه به اینکه حمایت دانشگاه صرفا از طریق انجمنهای علمی و تایید دبیر و استاد راهنمای انجمن خواهد بود، لذا لازم است دانشجویان از مراجعه و ارائه درخواست های شخصی به معاونت دانشجویی- فرهنگی بدون هماهنگی با انجمنهای علمی خودداری نمایند.
                                                                                                                                                                    معاونت دانشجویی- فرهنگی

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.039 seconds with 868 queries by yektaweb 3302