معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: اطلاعیه دانشجویان ورودی دوره های تحصیلات تکمیلی متقاضی خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۱۵ |

ضمن تبریک قبولی دانشجویان محترم در آزمون ورودی دوره های تحصیلات تکمیلی و با عنایت به اینکه دانشگاه صنعتی ارومیه طبق اطلاعیه مندرج در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش فاقد خوابگاه ملکی است، طبق هماهنگی بعمل آمده فقط به صورت محدود اقدام به واگذاری خوابگاه خودگردان برای دانشجویان متقاضی با درنظر گرفتن اولویت ثبت نام خواهد نمود.

بنابراین لازم است دانشجویان محترم جهت رزرو خوابگاه خودگردان با مراجعه به سایت دانشگاه (www.uut.ac.ir) بخش اتوماسیون خوابگاهی، پیش ثبت نام انجام دهند سپس با کد رهگیری دریافتی، قادر به ویرایش پروفایل خود خواهند بود. رزرو قطعی و دریافت معرفی نامه پس از واریز هزینه به صورت نقدی هنگام ثبت نام در دانشگاه انجام خواهد شد در غیر این صورت رزرو خوابگاه کان لم یکن تلقی می شود.

آدرس خوابگاه پسرانه صدر : خیابان امام - کوی مخابرات - روبروی پارکینگ عمومی

هزینه ترمی خوابگاه پسرانه صدر: 545000 تومان

آدرس خوابگاه دخترانه ممتاز : خیابان باکری - روبروی اداره برق - طبقه فوقانی چاپخانه ممتاز

هزینه ترمی خوابگاه دخترانه ممتاز: سه نفره 614000 تومان و شش نفره 582000 تومان