آشنایی با روابط عمومی::
روابط عمومی دانشگاه::
مدیریت و کارکنان::
آشنایی با دانشگاه صنعتی ::
فرم ها::
نشریات::
آلبوم عکس::
تلفن های دانشگاه::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::

:: برگزاری نخستین مراسم هیئت مذهبی دانشگاه
:: اداء دین دانشگاه صنعتی ارومیه به آرمان بلند آزادی قدس شریف
:: دسترسی به آخرین فهرست نشریات نامعتبر و جعلی خارجی اعلامی توسط وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
:: جلسه تبیین و آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برگزار شد
:: آئین نامه جدید عضویت و اعطای وام با شرایط جدید در صندوق رفاه اعضای هیئت علمی و کارکنان
:: برنامه استخر اساتید و کارکنان دانشگاه
:: ثبت نام اینترنتی وام های صندوق رفاه دانشجویی نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395
:: ثبت نام وام دکتری صندوق رفاه دانشجویان مرحله اول سه ماهه زمستان (دی، بهمن واسفند)
:: کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه بخشی از سبد ارزاق شب یلدای خود را به کودکان بی سرپرست اهدا کردند
:: چند جلد کتاب توسط دکتر ایوب بارسم ممقانی به دانشگاه صنعتی ارومیه اهدا شد
:: میزان آشنایی جامعه علمی کشور با مصادیق تخلفات علمی
:: دکتر محمد سیروس آذر دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان پژوهشگر برتر استان آذربایجان غربی انتخاب شد
:: رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان و غرفه دانشگاه بازدید کرد
:: پژوهشگران و فناوران برتر استان آذربایجان غربی تجلیل میشوند
:: دستور العمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی
:: تکذیب دعوت ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه از سعید جلیلی برای سخنرانی مراسم روز دانشجو این دانشگاه
:: سربرگ انگلیسی دانشگاه صنعتی ارومیه تصویب شد
:: دوره آموزش کوتاه مدت حقوق مهندسی (نیاز اساسی جامعه مهندسی)
:: بازدید آقای حضرت پور نماینده مردم شهرستان ارومیه در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه صنعتی ارومیه
:: جشنواره ایده های برتر آذربایجان غربی(جابا)
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه
:: اطلاعیه مهم در مورد دروس معارف اسلامی دانشگاه صنعتی ارومیه در مقطع کارشناسی
:: برگزاری آزمون مجدد سازمان نظام مهندسی استان
:: جلسه مشترک روسای محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای ارومیه
:: جلسه اساتید ممتحن گرایش پنج گانه دروس معارف اسلامی
:: شروع بکار خوابگاهها در سال 98
:: گزارش اجرایی دوره های شورای فنی سازمان برنامه و بودجه سال 97
:: گزارش اجرایی دوره های نظام مهندسی سال 97
:: زمان برگزاری آزمون مجدد
:: برگزاری آزمونهای مجدد دوره های ارتقا پایه و اجرا
:: آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته برای دانشجویان استعدادهای درخشان کارشناسی
:: زمان برگزاری آزمون ارتقاء پایه عمران نظارت 2به1 و 3به2
:: ضوابط و آیین نامه اجرایی اولین دوره مسابقات دانشجویی بتن
:: «انتشار SoNebuntu Light: نسخه سبک توزیع لینوکس مخصوص تحلیل گران شبکه‌های اجتماعی»
:: برگزاری دوره نگهداری از سیستمهای گرمایشی و سرمایشی
:: اطلاعیه
:: کارکنان اداره آموزش
:: اصلاحیه زمانبندی گروه 2 عمران نظارت 3به2
:: باید و نباید های فصل امتحانات
:: برگزاری دوره قراردادهای سرمایه گذاری و روش های تامین مالی
:: گزارشی از حرکت شتابان علم ، پژوهش و فناوری به سوی مرجعیت علمی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۲۹ |

AWT IMAGEروابط عمومی وزارت علوم ، آخرین گزارش وضعیت علم، پژوهش و فناوری درکشور را منتشر کرد.
این گزارش ، خلاصه گزارشی است که به همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منتشر شده و در آن ، وضعیت تولیدات علمی کشور به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است.
نگاهی گذرا به آمار منتشر شده نشان می دهد که:
- در سال گذشته، حدود 800 محصول فناورانه در پارک ها و مراکز رشد تولید شده اند و بیش از 750 ایده دانشگاهی تبدیل به محصول شده اند که از این تعداد، 600 محصول تجاری سازی و  روانه بازار شده است.
- در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت، 15 تفاهم نامه بین وزارت علوم با سایر وزارتخانه ها و دستگاهها منعقد شده  و برای اولین بار مدیریت پژوهش و فناوری 20 میدان نفتی بزرگ کشور با اعتبار بالغ بر 1000میلیارد تومان به 9 دانشگاه و پژوهشگاه واگذار شده است.
- بیش از 200 دانشمند ایرانی مقیم داخل در فهرست دانشمندان تاثیرگذار و یک درصد برتر دنیا قرار گرفته اند.
- دانشمندان و محققان کشور در سال 2016، 1/9درصد مقالات علمی دنیا را تولید کرده اند ( در حالی که جمعیت ایران، یک درصد جمعیت دنیاست) این رقم در سال 2000، تنها چهارده صدم درصد و در فاصله سالهای 2011 تا 2015 حدود 1/5 درصد بوده است.
- نام 14 دانشگاه ایران در پایگاه لایدن و نام 8 دانشگاه ایران در پایگاه « یواس نیوز » در زمره دانشگاههای برتر و تاثیر گذار دنیا قرار گرفته است.  در حالی که تا سال 2013، هیچ دانشگاهی از ایران در این لیست قرار نداشت.
- نام 8 دانشگاه ایرانی در رتبه بندی تایمز که کار رتبه بندی دانشگاه های برتر جهان را انجام می دهد
می درخشد. درحالی که تا سال  2012 فقط نام یک دانشگاه ایرانی در این رتبه بندی دیده می شد.
- از بعد کیفی، سهم مقالات پر استناد ایران ( یا مقالات یک درصد برتر دنیا) رشدی چشمگیر و حدود 2 برابری داشته است به این ترتیب که تعداد مقالات پر استناد ایران در پایان سال 2012 تعداد 111 مقاله داغ بوده که در پایان سال 2013 به 229 مقاله رسیده است.
- در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، 120 آزمایشگاه مرکزی در دولت تدبیر و امید ایجاد شده است که تا قبل از دولت یازدهم، تعداد آن کمتر از 20 آزمایشگاه بوده است. تعداد آزمایشگاههای دارای نظام استاندارد ایمنی هم افزایش چشمگیری داشته است.
- براساس اطلاعات پایگاه استنادی اسکوپوس، در سال 2000 رتبه اثرگذاری تولیدات علم ایران 46 بوده، این رتبه در سال 2010 به 28 رسیده است و طبق آخرین محاسبات انجام شده، در سال 2014، رتبه اثر گذاری علم ایران 22 بوده است.
- براساس اطلاعات مستخرج از پایگاه استنادی اسکوپوس سهم دیپلماسی علمی از کل تولید علم کشور از 19درصد در سال 2001 به 21درصد در سال 2014 افزایش یافته است .
درسال 2015 سهم دیپلماسی علمی از کل تولید علم دنیا 22درصد است . این بدان معنی است  که 22درصد تولید علم دنیا با مشارکت حداقل دو کشور صورت پذیرفته است. این رقم برای ایران در همین سال 23درصد و برای ترکیه 20درصد است.

دفعات مشاهده: 1226 بار   |   دفعات چاپ: 307 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
روابط عمومی publicrelations
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3855