معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: برگزاری نمایشگاه کتاب وارلیق کانون شمس در حیاط دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۳ |

کانون فرهنگی و اجتماعی شمس در ادامه فعالیتهای خود اقدام به برگزاری نمایشگاه کتاب در دانشگاه صنعتی اورمیه نموده است. این نمایشگاه تحت عنوان وارلیق روز شنبه با حضور جمعی از اعضای کانون شمس، دانشجویان و مسئولین دانشگاه افتتاح شد و تا روز چهارشنبه مورخ 95/02/15 مقابل تالار تشکلهای دانشجویی دانشگاه بر پا خواهد بود. در این نمایشگاه 500 عنوان کتاب ترکی و فارسی با موضوعات تاریخی، ادبیات، شعر، فلسفه، هنر، سیاست، موسیقی، سیاست، کودک و رمان به نمایش و فروش عمومی گذاشته شده است.

دفعات مشاهده: 2153 بار   |   دفعات چاپ: 564 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4054