معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::

:: آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته برای دانشجویان استعدادهای درخشان کارشناسی
:: لیست دانشجویان فارغ التحصیل شده
:: شرایط بهره مندی از تسهیلات استعدادهای درخشان در نیمسال 972
:: ​دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۵ که فرم تمدید سنوات نیمسال پنجم را ارائه نداده اند
:: آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول 97 دانشجویان تحصیلات تکمیلی
:: زمان برگزاری مصاحبه تخصصی از داوطلبان مقطع دکتری سالتحصیلی 98-97
:: برگزاری کارگاه روش تحقیق و تدوین پایان نامه
:: آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال 961
:: تغییر برنامه زمانی و گروه بندی دانشجویان ارشد جهت شرکت در کلاس روش تحقیق و تدوین پایان نامه
:: زمان برگزاری درس روش تحقیق و تدوین پایان نامه برای دانشجویان کارشناسی ارشد
:: امکان دسترسی 45 روزه به کلیه منابع سابت ProQuest فراهم گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ |

AWT IMAGEبه استحضار می رساند با استعانت از خداوند متعال و حمایت های معاونت و مدیر محترم پژوهشی امکان دسترسی ۴۵ روزه به کلیه منابع سایت ProQuest فراهم گردید. ProQuest  مجموعه ای از پایگاه های اطلاعاتی است که شامل پایان نامه ها، سخنرانی ها، مقالات، نشریات علمی و گزارش ها می باشد .

این مجموعه اطلاعاتی از ناشران مختلف از قبیل Oxford ،CRC Press، Emrald، Springer را جمع آوری کرده و امکان دسترسی به متن کامل مقالات و پایان نامه ها را برای محققین فراهم می کند .

یکی از مهمترین و اساسی ترین پایگاه های اطلاعاتی موجود در آن پایگاه اطلاعات پایان نامه ها می باشد که بیش از ۲/۲ میلیون پایان نامه را پوشش می دهد. ضمن اینکه IP دانشگاه صنعتی ارومیه برای اولین بار با نام خود دانشگاه در این سایت ثبت گردیده که امکان خربد با تخفیف آن را در آینده برای دانشگاه فراهم خواهد ساخت . این سایت هم اکنون از طریق آدرس : http://search.proquest.com  در داخل دانشگاه صنعتی ارومیه قابل دسترس می باشد .

دفعات مشاهده: 2130 بار   |   دفعات چاپ: 365 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3858