معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::
مرکز نوآوری و رشد::
گروه تربیت بدنی::

:: فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی ارومیه برای ورودی 1399-1400
:: اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی Lms ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه
:: اطلاعیه شماره 1 اداره آموزش در خصوص برگزاری دروس به صورت مجازی
:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان استعداد درخشان (نیمسال 982)‌
:: لیست فارغ التحصیلان
:: اطلاعیه انجام خدمات آموزشی در بازه زمانی امتحانات
:: اطلاعیه شرایط پذیرش بدون آزمون مستدعین برتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ارومیه
:: فراخوان بنیاد ملی نخبگان جهت حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان
:: زمان برگزاری درس روش تحقیق و تدوین پایان نامه
:: اطلاعیه آموزشی در خصوص حذف و اضافه ::
ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی برای دانشجویان گرامی در نیمسال تحصیلی جدید، مدیریت امور آموزشی دانشگاه در خصوص فرایند حذف و اضافه موارد زیر را متذکّر می گردد:
 - مطابق تقویم آموزشی زمان حذف و اضافه روزهای 6 الی 8 مهرماه می باشد. این زمان قابل تمدید نیست.
 - براساس شیوه نامه آموزشی مصوب شورای آموزشی دانشگاه، دانشجویانی که در موعد مقرر موفق به انتخاب واحد نشده اند می توانند انتخاب واحد با تاخیر داشته باشند.
- به استناد شیوه نامه آموزشی مصوب شورای آموزشی دانشگاه، دانشجومی تواند دروس جدیدی را انتخاب یا دروس انتخابی خود را حذف کند ویا دروس انتخابی خود را به دروس دیگر جابه جا نماید، مشروط بر آنکه تعداد واحدهای انتخابی وی از حد مقرر تجاوز نکند.
 - در خصوص امکان هم نیازی دروس اعلام می دارد به غیر از 3 مورد اشاره شده در فرم های هم نیازی به هیچ وجه امکان هم نیازی وجود ندارد.
 - در خصوص امکان اخذ دروس اصلی و یا تخصصی از سایر گروه های آموزشی، موافقت گروه های آموزشی مبدا و مقصد کفایت می کند و نیازی به مراجعه به مدیریت آموزشی دانشگاه نمی باشد.
- از دانشجویان عزیز انتظار می رود فرایند حذف و اضافه را از طریق سیستم سما انجام دهند و از مراجعه حضوری به اداره آموزش خودداری نمایند.
- به دانشجویان عزیز توصیه می شود پس از اتمام بازه حذف و اضافه، تاییدیه انتخاب واحد خود را چک نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به کارشناس آموزشی مربوطه مراجعه نمایند.
 - بدیهی است اداره آموزش در صورت مشاهده هرگونه مورد مغایر در تاییدیه انتخاب واحد حق حذف درس یا دروس مورد نظر را حتی تا آخرین روز نیمسال تحصیلی داراست.
با تشکر – مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 3549 بار   |   دفعات چاپ: 555 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4071