معاونت دانشجویی و فرهنگی ::
امور فرهنگی و فوق برنامه::
امور دانشجویی::
امور تربیت بدنی::
شورای انضباطی دانشجویان::
مرکز مشاوره::
فرمها::

زیربخش‌های پایگاه
:: شرایط و ضوابط موجود برای ثبت نام در خوابگاه ها ::

بسمه تعالی

به اطلاع دانشجویـان محتـرم خوابگـاهی مـیرسانـد که ثبت نام خوابگاهها برای ترم جدید از تاریخ 31/5/94 الی 15/6/94  خواهد بود ، لازم به ذکر است که دانشجویان عزیز به نکات ذیل توجه داشته باشند :
1- زمان رجوع به سامانه اتوماسیون جهت اخذ اتاق  در تاریخ های قید شده از ساعت 8:00 الی 16:00 خواهد بود.
2- بعد از اخذ اتاق، اتاق اخذ شده در سامانه درصورتی تائید خواهد شد که دانشجو تا 48 ساعت کل بدهی و هزینه ترم جدید خوابگاه را از طریق درگاه اینترنتی تسویه کرده باشند ، درغیر اینصورت سیستم در پایان 48 ساعت مهلت داده شده ، به صورت اتوماتیک عملیات صورت گرفته را لغو خواهد کرد.
3- با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه ها درصورت عدم ثبت نام در تاریخ های قید شده ، ظرفیت خالی در موعد مقرر در اختیار دانشجویان جدیدالورود قرار خواهد گرفت.
4- درصورت عدم رزرو و پرداخت شهریه های مربوطه درموعدمقرر ، دانشجویان عزیزبا عنایت به قرارداد بسته شده ، با سایر خوابگاههای خودگردان خصوصی سطح شهرمی توانندبا معرفی دانشگاه به خوابگاه های مذکورمراجعه واسکان یابند.

دفعات مشاهده: 2169 بار   |   دفعات چاپ: 533 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی Student, Culture and Social Administration
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3961