دکتر پور محمود، نویسنده برتر مقاله علمی AMM

" بسمه تعالی "

" دکتر پور محمود، نویسنده برتر مقاله علمی AMM "

نام و آوازه دانشگاه صنعتی ارومیه دیگر صرفا در همایش ها، انجمن ها، مقالات و مجلات داخلی مطرح نیست و از این پس باید منتظر درخشش و افتخار آفرینی پژوهشگران و نخبگان آن در عرصه بین المللی بود . به گزارش واحد روابط عمومی، دکتر محمد پور محمود اقابابا که چندی پیش به عنوان جوان ترین دانشیار دانشگاههای کشور معرفی شد، این بار از سوی انجمن ریاضیات و مکانیک کاربردی دانشگاه شانگهای چین به عنوان نویسنده برتر این ژورنال علمی بین المللی انتخاب گردید . انجمن مقالات ریاضیات و مکانیک کاربردی که با نام اختصاری AMM شناخته میشود یک مجمع علمی و پژوهشی مطرح جهانی است که انتخاب ها و اختصاص عناوین برتر خود را از طریق پایگاه اطلاع رسانی علوم انجام میدهد که طبق اعلام نظر این پایگاه، انتخاب دکتر پور محمود بر اساس یک روند جدی و پیچیده ارزیابی و بررسی آکادمیک از سوی هیئت داوران این مجمع به عمل امده است . گفتنی است بر اساس اعلام این پایگاه علمی، ارتقاء شاخص پژوهشی و دانش محور انجمن، مرهون تلاش ها و خدمات آکادمیک و ارزشمند امثال دکتر پور محمود میباشد که بدون تحقق این اصل این بنیاد علمی هیچ گاه نمیتوانست یک مرجع معتبر بین المللی باشد .

دفعات مشاهده: 3142 بار   |   دفعات چاپ: 759 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر