" بسمه تعالی "

" دانشگاه صنعتی ارومیه، نماینده حوزه شمالغرب در شورای تامین منابع علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری "

با انتخاب دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان نماینده حوزه شمالغرب کشور در شورای تامین منابع علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، بار دیگر فعالیت و حضور مسئولانه این مجموعه دانش بنیان نمود تازه ای یافت . به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در نشست مجمع عمومی این شورا، که با محوریت زمینه سازی جهت دسترسی سریع و آسان دانشگاهها به پایگاههای اطلاعات علمی و پژوهشی برگزار شد، مهندس پرویز قربانزاده به عنوان نماینده دانشگاه صنعتی ارومیه در این شورا انتخاب و معرفی گردید . در این همایش دکتر سیروس علیدوستی رئیس شورای تامین منابع علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم اصلاح آئین نامه اجرائی قبلی و زمینه سازی در جهت تسریع در روند دسترسی تمامی دانشگاهها و مراکز پژوهشی عضو به منابع علمی، بر اجرائی شدن آن تاکید نمود . وی در ادامه به موضوع نحوه استفاده اعضاء از منابع اشاره کرد و بر این نکته صحه گذاشت که دانشگاهها میتوانند در صورت تمایل مستقلا از مزایای منابع علمی شورا بهره مند گشته اما در مواردی که نیاز به همکاری و مشارکت همگان احساس شود، تشریک مساعی و همیاری همه اعضاء لازم و ضروری است . دکتر علیدوستی در انتها خبر از تخصیص وام کوتاه مدت وزارت علوم به شورا و درج آن در آئین نامه جدید داد . در ادامه این جلسه، اعضاء شورا در راستای حل موانع و مشکلات پیش رو و طرح سوالات خود به هم اندیشی و مشورت پرداختند .

دفعات مشاهده: 3000 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر