معرفی دانشکده ::

از سایت جدید راضی هستید؟
بلی
خیر

:: نتایج مسابقات برنامه نویسی ACM ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۱ |
بسمه تعالی
با تلاش پیگیرانه مدیر گروه و همکاران گروه مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر ، 2 تیم از دانشجویان علاقه مند جهت شرکت در مسابقات برنامه نویسی ACM در غرب آسیا که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید، اعزام شدند.

AWT IMAGE

با وجود اینکه بدلیل تجربه اندک و شروع دیر هنگام تمرینات آماده سازی جهت مسابقات ، دو تیم شرکت کننده در بین تیم های برتر قرار نگرفتند ولی تلاش برای شروع رقابت با دانشگاه هایی که سابقه و تجربه چندین ساله در شرکت و برگزاری این مسابقات را دارند ، مایه افتخار دانشجویان و اساتید گروه فناوری اطلاعات و کامپیوتر می باشد .
ضمن قدردانی و آرزوی سربلندی برای عزیزان شرکت کننده ، امید است که در سال های آتی به یک دانشگاه با تجربه در این مسابقات تبدیل شده و باعث بالا بردن نام "دانشگاه صنعتی ارومیه " در مجامع علمی گردیم .
در نهایت از :
- ریاست محترم دانشگاه جهت راهنمائی و مساعدت برای ثبت نام در مسابقات
- معاونت محترم دانشجوئی جهت مساعدت در ثبت نام مسابقات
کمال تشکر و قدردانی را داریم .
سایت مسابقات : www.acm.blog.ir
مدیر گروه و اعضای گروه فناوری اطلاعات و کامپیوتر

دفعات مشاهده: 1474 بار   |   دفعات چاپ: 405 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر IT & Computer Engineering