معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
فرمها و آیین نامه ها::

:: فایل آموزشی کارگاه روش تحقیق و تدوین پایان نامه
:: برگزاری کلاس روش تحقیق و تدوین پایان نامه
:: زمان مصاحبه از داوطلبان دکتری مرحله تکمیل ظرفیت
:: برگزاری کلاس روش تحقیق و تدوین پایان نامه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
:: رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه از شرکت ماد صنعت بازدید کرد
:: زمان ثبت نام مشروط از پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد براساس آیین نامه استعداد درخشان
:: زمان انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی سالتحصیلی 96-95 (ورودی جدید)
:: برنامه حضور در دانشگاه رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه
:: زمان ثبت نام از دانشجویان مقطع دکتری سالتحصیلی 96-95
:: آئین نامه جدید ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
:: آموزش و فایل اجرایی ویروس کش Nod32 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۸ |

آنتی ویروس چیست؟

آنتی ویروسها همونطور که از اسمشون پیداست ، نرم افزارهایی هستن که برای مقابله با فعالیتهای مخرب ویروسها تولید شدن . آنتی ویروس بعد از نصب روی دستگاه شما ، به طور خودکار شروع به کار میکنه و وظیفه اش جلوگیری از هرجور فعالیت مشکوک توسط برنامه هاست . آنتی ویروسها هم عملکرد پیشگیرانه به معنی جلوگیری از ویروسی شدن کامپیوتر دارن و هم عملکرد درمانی به معنی پاکسازی فایلهای آلوده به ویروس .

اینجا هم مثل ویروسهای واقعی ، پیشگیری بهتر از درمانه . نصب یک آنتی ویروس یکی دو دقیقه بیشتر طول نمی کشه . اما ویروس کشی کردن سیستم آلوده ، ممکنه حتی بیش از یک شبانه روز طول بکشه ، تازه اگه بشه. این یعنی هدر دادن زمانی بیش از 1000 برابر مدت زمان لازم واسه نصب ساده ی آنتی ویروس . تازه ، ممکنه فایلهایی که ویروسی شدن ، به هیچ وجه امکان پاک کردنشون وجود نداشته باشه و اونا رو از دست بدید . اما اگه همیشه آنتی ویروس روی دستگاهتون داشته باشید و آنرا بروز نگهدارید ، میتوانید بدون هیچ نگرانی بابت ویروسها به کارهایتان برسید.

• دریافت فایل آموزشی ویروس کش    Nod32-V4

•  دریافت فایل اجرایی     Nod32-V4-x86

• دریافت فایل اجرایی   Nod32-V4-x64

دفعات مشاهده: 1397 بار   |   دفعات چاپ: 439 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر