معاونت آموزشی و پژوهشی::
امور پژوهشی و فناوری::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر ارتباط با صنعت::
مرکز داده و خدمات ماشینی::
مرکز توسعه فناوری(IRC)::
وب سایت::
کتابخانه::
استعدادهای درخشان::
انتشارات::
فرمها و آیین نامه ها::

:: لیست دانشجویان فارغ التحصیل شده
:: اطلاعیه اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری
:: آیین نامه تحصیل همزمان دو رشته ویژه دانشجویان استعداد درخشان
:: اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان مربوط به تحصیل همزمان در دو رشته
:: اطلاعیه تحصیلات تکمیلی در خصوص مدیریت سبز
:: اطلاعیه پذیرش بدون آزمون مستعدین برتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ارومیه
:: دستورالعمل اجرایی آیین نامه های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع تحصیلی دکتری و کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98
:: اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان برتر کشور در سال تحصیلی 98-99
:: دعوت به مصاحبه دانشگاه صنعتی ارومیه برای دوره دکتری (Ph.D) سال 1398
:: آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته برای دانشجویان استعدادهای درخشان کارشناسی
:: امضای تفاهم نامه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری ایران و اندونزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۵/۲۲ |
با حضور وزرای علوم دو کشور صورت گرفت
 امضای تفاهم نامه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری ایران و اندونزی

یادداشت تفاهم همکاری مشترک جهت گسترش و ترغیب پژوهش‌های علمی و توسعه فناوری و همکاری موثر در زمینه‌های تقویت مبانی علم و فناوری که منجر به رشد اقتصادی و اجتماعی دو کشور شود، در شانزده ماده به امضای وزرای علوم، تحقیقات و فناوری ایران و اندونزی رسید.

دکتر رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با دکترمحمد گوستی هاتا، وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی گفت: در دیپلماسی جدید جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری با کشور های اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به دستاورد های دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشورمان در زمینه های مختلف اظهار داشت: ما می توانیم با گسترش مراودات علمی، پژوهشی و فناوری بین مراکز علمی دو کشور نتایج تحقیقات انجام گرفته توسط دانشمندان ایرانی را در اختیار سایر کشورها و به خصوص کشور های اسلامی قرار دهیم.

وزیر علوم کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود به تحریم های اعمال شده از سوی کشورهای غربی بر علیه ایران اشاره کرد و گفت: بر اثر این تحریم ها ما توانستیم علم و فناوری خودمان را توسعه دهیم و در بسیاری از زمینه ها به پیشرفت های مناسبی نائل شویم .

وزیر علوم در ادامه به راه های گسترش روابط علمی و فناوری بین دو کشور اشاره کرد و افزود: همکاری در برگزاری نمایشگاه ها، تبادل استادان و دانشجویان، انجام مراودات علمی و پژوهشی و فناوری از راه های گسترش و تعمیق روابط علمی و فناوری دو کشور است.

در ادامه این دیدار، وزیر تحقیقات و فناوری جمهوری اندونزی با اشاره به مشترکات دو کشور مسلمان ایران و اندونزی بر ضرورت گسترش همکاری های علمی و فناوری دو کشور تاکید کرد.

دکتر گوستی هاتا با تاکید بر گسترش همکاری های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی، سرمایه گذاری، توریسم و علم و فناوری اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران یکی از شرکای بین المللی فعال اندونزی در چهار سال گذشته بوده است.

وی با تاکید بر پیشرفت های علمی ، فناوری جمهوری اسلامی ایران افزود: به نظر من همکاری های بیشتر بین دانشمندان ایرانی و اندونزیایی، موجبات پیشرفت های علمی و فناوری دو کشور را فراهم می اورد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اندونزی در پایان اظهار امیدواری کرد تا با تشکیل کنسرسیوم مشترک پژوهشی بین ایران و اندونزی، همکاری بین محققان و پژوهشگران دو کشور فراهم شده و ضمن رسیدن به پیشرفت های مشترک در این زمینه ، نتایج این تحقیقات برای دنیای علم نیز مفید فایده باشد.

همچنین در پایان این دیدار یادداشت تفاهم همکاری مشترک جهت گسترش و ترغیب پژوهش‌های علمی و توسعه فناوری و همکاری موثر در زمینه‌های تقویت مبانی علم و فناوری که منجر به رشد اقتصادی و اجتماعی دو کشور شود، در شانزده ماده به امضای وزرای علوم ، تحقیقات و فناوری دو طرف رسید.

گفتنی است در این دیدار، دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی گزارشی از وضعیت آموزش عالی و همچنین شاخص های توسعه انسانی در جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 2013 بار   |   دفعات چاپ: 593 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 4 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی و پژوهشی Education & Research Affiar
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3937